MESOTHERAPIE

 

WAT IS MESOTHERAPIE?

Mesotherapie is een behandeling met kleine prikjes direct onder de huid. Deze prikjes worden gegeven met een automatisch injectie apparaat, de meso-injector. Dit apparaat zorgt ervoor dat de prikjes op gelijke diepte gegeven worden en exact dezelfde hoeveelheid vloeistof wordt geinjecteerd.

 Om het maximale effect van de behandeling te krijgen, wordt de samenstelling van de vloeistof aangepast aan het doel waarvoor ze gebruikt wordt. Door de jarenlange toepassing van mesotherapie is gebleken de behandeling veilig  is en dat de kans op overgevoeligheid voor de vloeistof heel klein is.

 De meso-injector is voorzien van een heel dunne naald en doordat de injector gelijkmatig en nooit te diep injecteert, hierdoor is de behandeling meestal vrijwel pijnloos. Verdoving is dus niet nodig.

 Om een optimaal resultaat te krijgen, moet de behandeling meestal een aantal keren worden herhaald.

 

 MESOTHERAPIE wordt toegepast voor:

 

-HUIDVERJONGING, zowel -preventief-  voor jongere huid, als de rijpere huid. Ook is deze behandeling uitermate geschikt voor de behandeling van het gebied rond de ogen. Bij vermoeide ogen, tegen wallen onder de ogen of donkere kringen rond de ogen. Dit laatste moet dan wel ondersteund worden met het dagelijks gebruik van een speciaal serum.

 

-het behandelen van STRIAE. Wanneer er striae is kan het gebied rond deze littekens worden behandeld. De vloeistof bevat bestanddelen die de groei onder de huid stimuleren en na een aantal behandelingen zal er duidelijke verbetering zichtbaar zijn.

 

-het behandelen tegen CELLULITIS. De speciaal hiervoor ontwikkelde vloeistof, die onder andere een aminozuur bevat, werkt vet oplossend. Hierdoor ziet de huid er weer strakker uit.

 

-HUIDVERSTEVIGING van lichaamsdelen die moeilijk te trainen zijn, zoals de huid van handen en voeten en de binnenkant van de armen en dijen.

 

               -het tegengaan van HAARUITVAL.

 

 

 

Na afspraak kunt bij ons terecht voor een intake gesprek en het opstellen van een behandelplan. De kosten hiervoor bedragen € 35,-

Wanneer u tot behandeling overgaat, worden deze kosten in mindering gebracht op de behandelkosten.

 Kosten voor behandeling, vanaf € 85,-